Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

19/11 Terje Espenes hyller Springsteen på Ladekaia

Billetter her

Håp og drømmer – En akustisk hyllest til Bruce Springsteen.

Terje Espenes er til daglig vokalist og låtskriver i Americanabandet Jack Stillwater.

Mai 2021 slapp Terje Espenes sitt første album alene, en hyllest til Bruce Springsteen. Albumet er spilt inn live på fire dager med enkle virkemidler, dyktige musikere og stor innlevelse. Artisten har tatt for seg et spennende utvalg av Springsteens låter, og fremfører disse på eget vis, med elementer av country, roots og bluegrass, men samtidig med stor respekt for originalmaterialet. Terje gjør i vår og høsten 2021 noen utvalgte konserter og Trondheim og Ladekaia er en en av dem!

“Bruce har betydd mye for meg som låtskriver, inspirasjon og menneske, og jeg gleder meg til å dykke ned i materien og fremføre låtene på en ærbødig måte” sier Terje om konsertene.

I billetten inkluderes en hovedrett fra Ladekaias kjøkken hvor du kan velge mellom fisk eller kjøtt. Menyen er som følger:

Fisk
Stekt kveite med sauterte rotgrønnsaker, grønnkål potetpurre & sandefjordsmør
(Fisk, melk, soya, selleri)

Kjøtt
Bresert Lammeskank med syltet delikatesseløk romanesco potet & sellerikrem lammesky
(Melk, soya, selleri)

Dessert(bestilles i restauranten)
Sjokoladekaia
Sjokoladedrøm med pasjonsfruktcoulis
(Gluten, melk, egg, soya, nøtter)

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til mat, vennligst informer om dette og vi vil sørge for å tilpasse dette. All informasjon sendes til: [email protected]

Vi følger alle smittevernregler i forhold til COVID-19. Vi begrenser også alle bordbookinger til maks 8 personer. Det vil ikke være mulig å slå sammen bord og vi ber dere om å unngå mingling med andre gjester. Det vil være mulighet for å bestille alt av drikke til bordet gjennom vårt bestillingssystem på mobiltelefonen, dere finner informasjon om dette på bordene når dere kommer.