Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

23/09 Jørn Hoel & Steinar Albrigtsen på Ladekaia

Billetter her

Velkommen til konsert med superduoen Jørn Hoel & Steinar Albrigsten på Ladekaia i september!

En aften med Jørn Hoel & Steinar Albrigtsen er som et musikalsk gullbryllup! Alla Crosby, Stills, Nash & Young, Simon & Garfunkel eller knoll – Tott.

Enkelte artister har evnen til å levere full pott hver gang de opptrer, Jørn og Steinar er en slik duo. Med sine særegne stemmer, selvironi, udødelige sanger, lune kommentarer, betraktninger og små anekdoter om tekstene og historiene bak, kan vi love deg en helstøpt aften!

Jørn Hoel, norsk sanger, gitarist og komponist, han er Norges Soul-crooner No.1. og han synger like særpreget og sensuelt på Tromsø dialekt som på engelsk. Han har et like godt grep om sine slagere fra 80-tallet som den latinamerikanske musikken, til tross for at han ikke er latinamerikaner selv, men… fra Nordens Paris.

Det er få artister som kan skilte med at de har holdt sammen siden de var 6 år. Jørn Hoel & Steinar Albrigtsen har det, og det har gjort de unike stemmene ekstremt samspilte. Denne kvaliteten merker publikum umiddelbart, sammen med den lune nordnorske humoren mellom de to! Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen er et begrep hos det norske folk, både hver for seg som soloartister, og sammen som en akustisk duo. De er vokst opp sammen i Tromsø, og fulgte hverandre på skolen fra første klasse og gjennom alle klassetrinn, til de startet første band sammen i en alder av 12-13 år. Så spilte de sammen i mange år, helt til Jørn først slo gjennom som soloartist på midten av 80-tallet. I 1990 hadde Steinar et like stort gjennombrudd med sin lune country inspirerte roots musikk. Så kom de sammen igjen i 1998 og spilte inn deres først album sammen. Det andre albumet, ”Too rivers one road” kom ut i 2009.

Her kommer perlene på en snor; Inkululeko, Har en drøm, Ei hand å holde i, Elsk mæ sakte, Lost in the tango, Till the morning comes, Brown eyed girl, She belongs to the rain, Rosa’s heart og mange, mange flere.

I billetten inkluderes en hovedrett fra Ladekaias kjøkken hvor du kan velge mellom fisk eller kjøtt. Menyen er som følger:

Fisk
Stekt kveite med sauterte rotgrønnsaker, grønnkål potetpurre & sandefjordsmør
(Fisk, melk, soya, selleri)

Kjøtt
Bresert Lammeskank med syltet delikatesseløk romanesco potet & sellerikrem lammesky
(Melk, soya, selleri)

Dessert(bestilles i restauranten)
Sjokoladekaia
Sjokoladedrøm med pasjonsfruktcoulis
(Gluten, melk, egg, soya, nøtter)

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til mat, vennligst informer om dette og vi vil sørge for å tilpasse dette. All informasjon sendes til: [email protected]

Vi følger alle smittevernregler i forhold til COVID-19. Vi begrenser også alle bordbookinger til maks 8 personer. Det vil ikke være mulig å slå sammen bord og vi ber dere om å unngå mingling med andre gjester. Det vil være mulighet for å bestille alt av drikke til bordet gjennom vårt bestillingssystem på mobiltelefonen, dere finner informasjon om dette på bordene når dere kommer.