Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

29/10 Are Hembre & Trond Hustad på Ladekaia

Ta godt i mot Are Hembre sammen med Trond Hustad på Ladekaia i høst!

Trøndelags store stemme Are Hembre er klar for å treffe Ladekaia med den populære trønderske viseskatten, sammen med sin faste pianist Trond Hustad har de to satt sammen trønderske låter alle har et forhold til. Fra Otto til Åge blir en opplevelse av trønderske sangskatter på den flotte kaia ved Trondheimsfjorden, velkommen til en kveld som vil sette deg igjen både stolt og med en tåre i øyekroken. Trøndelag i alles hjerter.

Ladekaia tilbyr en helt unik atmosfære for konsertene, der du kommer tett på artisten og kan nyte musikk, mat og drikke i herlig samspill.

I billetten inkluderes en hovedrett fra Ladekaias kjøkken hvor du kan velge mellom fisk eller kjøtt. Menyen er som følger:

Fisk
Pannestekt Breiflabb
Romanesco, Sprøstekt ventricina, annapotet & hvitvinsasus
(Fisk, melk, soya, selleri)

Kjøtt
Langtidstekt Ytrefilet av okse
Med stekt sopp, sellerikrem løkkompott annapotet & rødvinsaus
(Melk, soya, selleri)

Dessert(bestilles i restauranten)
Sjokoladekaia
Sjokoladedrøm med pasjonsfruktcoulis
(Gluten, melk, egg, soya, nøtter)

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til mat, vennligst informer om dette og vi vil sørge for å tilpasse dette. All informasjon sendes til: [email protected]

Vi følger alle smittevernregler i forhold til COVID-19. Vi begrenser også alle bordbookinger til maks 8 personer. Det vil ikke være mulig å slå sammen bord og vi ber dere om å unngå mingling med andre gjester. Det vil være mulighet for å bestille alt av drikke til bordet gjennom vårt bestillingssystem på mobiltelefonen, dere finner informasjon om dette på bordene når dere kommer.