Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

Aaron Lee Tasjan trio (US) @moskus (utsolgt)

KJØP BILLETTER HER:

Dette er saker:
Aaron er det heteste navnet på plakaten på alle festivaler i country/americana sjangeren de 2 siste årene. Vi klarte og få oss en dag på turneen i vinter etter hard kamp. Han spilte på Moskus alene ifjor, og for en konsert det var. Da var han alene på scenen, nå turnerer han med trio.

Aaron født i Ohio, flytta til Brooklyn som 11 åring, men nå de siste åra er basen i Nashville.
Var gitarist i de seneste utgavene av legendariske New York Dolls, Nå som soloartist, har han gitt ut et par album som har klare referanser til Tom Petty, Jayhawks eller Ryan Adams. Hans sang om Lucinda Williams «Lucindas room» er vel en av 2015 vakreste. En rock og countryarkeolog, som har studert de gamle mesterne, og allerede tatt eksamen, 30 år gammel. Han er en perfekt stillist, og en makaløs gitarist.
Det siste albumet «in the blazes» er et destillat av den amerikanske estetikk, som vi elsker. Fra Brooklyn eller LA via Ohio og Austin til New Orleans. Jack White har trukket han til seg , så karrieren vil nok skyte rakettfart nå, så møt opp på Moskus for å høre det nye store først!

Aaron Lee Tasjan er hot. Så hot at han kanskje er den den mest hypede artisten som kommer ut av strømmen med unge musikktalenter innen americanasjangeren.

Den unge og alltid spillesugne hippien fra East Nashville har med sine to kritikeroste album og en uimotståelig sjarm, plassert seg på de tunge musikkreaskjonenes platespiller. Rootsy Music er selvsagt svært stolte over å presentere Aaron Lee Tasjans første turné i Skandinava.

“Mine venner; Aaron Lee Tasjan has arrived. Han er heldigvis den nye Cosmic Cowboy, for denne planeten blir raskt for liten..” – Dust of Daylight

«Country? Americana? Pop? Soul? Det er ikke så nøye, for mannen lager uansett grom, lekkert produsert vellyd der det aller viktigste er på plass, nemlig bra låter. Og denne gangen har han hostet opp et solid knippe av dem.» I Tromsø, Egon Holstad

«På noen av sangene her, spesielt nydelige «Refugee blues», tydeliggjøre Tasjan at han også er en formidabel sanger. En å oppdage for alle som de siste par årene har satt pris på Daniel Romano og Sturgill Simpson» Klassekampen

http://www.aaronleetasjan.com

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.