Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

27/1: Åge og Gunnar i Palmehaven

Billetter her

Endelig kan vi ønske velkommen til konsert med Åge Aleksandersen og Gunnar Pedersen sammen med Trondheimsolistene i Palmehaven!

Åge Aleksandersen og Gunnar Pedersen med Trondheimsolistene spilte sommeren 2019 to konserter i Nidarosdomen under Olavsfestdagene. Begge konsertene ble utsolgt i løpet av få timer. Det blir veldig spesielt å få besøk av dette i intime Palmehaven, under stjernehimmelen ei ekte Trondheimsnatt. Det blir 17 personer på scenen, inkludert Åge og Gunnar.

Adresseavisen skrev om konserten:
«Hvem hadde trodd at Levva Livet skulle få en til å gråte», «Musikken presenteres i en naken og sårbar drakt – helt nydelig» «Konserten er på mange måter ikke bare en konsert, det er en opplevelse».

Dette blir en unik konsertopplevelse hvor Åge byr på seg selv og hvor det vises en annerledes side av Norges mest populære artist. Vi får høre de fleste kjente låtene samtidig som vi får høre flere sanger som vanligvis ikke presenteres på konserter. Som Åge selv sier: «Vi stikker innom for å slå av en prat og spille og synge noen låter».

Velkommen til en drømmeaften, en ekte Trondheimsnatt i Palmehaven med Åge og Gunnar.

I billetten inkluderes en utsøkt 3 retter fra Palmehavens kjøkken – menyen er som følger:

Posjert skrei og røkt skreirogn, syrlig agurk, ørretrogn «Brilliant», dillolje og ertekarse.

¤¤

Rosastekt flatbiff av reinsdyr fra Stensaas reinsdyrslakteri.
Bakt rødbete, syltet delikatesseløk, tyttebær og grønnkålchips.
Potetpuré med revet reinsdyrhjerte og steinsoppsjy.

¤¤

Pâte à choux au Craquelin med romkrem, multeis og blodappelsin «fluid gel».

Viktig informasjon:

Dørene åpnes kl 19.30, og vi tar dere i mot via vår Konferanseinngang i Westermannsveita. Her vil det være både garderobe, venteareal og mulighet for forfriskninger for dere som ønsker det.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: [email protected]

Om dere ønsker å utvide oppholdet?
Ønsker du å utvide ditt opphold med en ekstra natt på vårt fantastiske hotell? Ta kontakt med [email protected] eller 73 800 800 og vi hjelper deg gjerne.
Vi gir deg som gjest 20% rabatt av ordinær pris på ditt/dine ekstra døgn.