Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

28/11: Bettan og Bjarne Brøndbo i Britannia Hall

Billetter her

Velkommen til julestemning i Palmehaven med Bettan og Bjarne Brøndbo!

Elisabeth Andreassen er en av tidenes aller mest populære artister når det gjelder jul i Norge, enten hun har gitt ut juleplate alene, eller sammen med sin nå avdøde venn Jan Werner.

Bjarne Brøndbo er en historieforteller av rang, og har høstet unison jubel i Norge for sine juleshow med D.D.E.

Bettan og Bjarne skaper historie i Palmehaven på Britannia Hotel når de nå, for første gang, slår seg sammen for å underholde et feststemt publikum på julebord i Palmehaven. Det er grunn til å vente seg tårer, latter og usedvanlig god og jovial stemning når de to folkekjære artistene deler den intime scenen i Palmehaven.

I billetten inkluderes en aperitiff, og en utsøkt 3 retter fra Palmehavens kjente kjøkken hvor du kan velge mellom juletallerken eller lutefisk som hovedrett.

Her er menyen:

Forrett: Akevittgravet ørret servert med pisket Rørosrømme med pepperrot, sprø rug, ørretrogn «brilliant» og dill.

Valg av hovedrett: Britannias juletallerken. Sprøstekt ribbe, julepølse og medisterkake. Sødmefull og aromatisk rødkål, svisker og eple. Julesaus og mandelpotet.

Eller

Lutefisk med tradisjonelt tilbehør.

Dessert: Klassisk Créme Caramel

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som det skal taes hensyn til i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: [email protected]

Ønsker du å komplettere opplevelsen med overnatting slik at du kan få tilgang til å oppleve hele Britannia Hotel med femstjerners frokost og inngang til vår spa & fitness, kan du enkelt bestille hotellrom på vår nettside britannia.no