Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

Britannia Artist in Residence – Ingebjørg Bratland (26. – 28. september)

KJøp billetter

Artist in Residence på Britannia Hotel (AIR) presenterer IINGEBJØRG BRATLAND en serie spesielle konserter i Palmehaven

Palmehaven har huset mange store artister og begivenheter siden åpningen i 1918. Nå er det tid for nye storslåtte opplevelser og Britannia Hotel og Dora 3 inviterer til tre helt spesielle kvelder med Norges vakreste sangfugl Ingebjørg Bratland, som har med seg sin egen gitarist og pianist, i tillegg til en kvartett fra Trondheimssolistene som gjester i Palmehaven til høsten.

29-årige Ingebjørg Bratland har med sin særegne sangteknikk og formidlingsevne sjarmert det norske folk de siste årene. I slutten av september flytter hun inn på Britannia Hotel, for tre eksklusive Artist In Residence opptredener i Palmehaven. Der vil hun synge sine vakre låter under stjernehimmelen akkompagnert av topp mat og drikke.

Ingebjørg Bratland gleder seg veldig til å synge i Palmehaven
«Det er veldig stas for meg å få vera Artist In Residence på sjølvaste Britannia til hausten. Palmen er eit nydeleg rom med mykje historie i veggane. Det blir intimt og nært og spele konsert der, då publikum kjem tett på. Intime rom skapar alltid ei spesiell oppleving både for meg og forhåpentlegvis også for publikum.

Stor stas er det også at eg får med meg ein kvartett frå Trondheimssolistane. Dette blir ein akustisk intim konsert, som eg gler meg veldig til! Eg budde også på Hotel Britannia i mai, og spela i Palmehaven på åpningsfesten, og gleder meg veldig til å komme tilbake».

Musikk og mat i verdensklasse
«Britannia Hotel inviterer til tre kvelder med musikk og mat i verdensklasse, sier Restaurantdirektør Ida Dønheim. Kveldene starter med en forfriskende aperitiff, mens vertskapet tar gjestene med til bords. Vår Executive Head Chef, Espen Aunaas, har satt opp en flott 3-retters meny, basert på de beste råvarer i den fantastiske høstsesongen.

God mat fordrer også god drikke, og med et dykk i den rikholdige vinkjelleren til hotellet, kompletterer vi menyen med en spennende drikkepakke. Vi gleder oss veldig til disse kveldene og vi kan love en helt unik stemning og atmosfære som man ikke har opplevd i Trondheim tidligere.»