Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

Britannia Superior Swing Orchestra @ Palmehaven

KJØP BILLETTER HER:

Britannia Hotel og Dora 3 har gleden av å invitere til en eksklusiv forsmak av Britannia Superior Swing Orchestra i Palmehaven, 29.mai.

kr. 995,- + billettavgift

Palmehaven har siden den sto ferdig i 1918, alltid presentert levende musikk av høy kvalitet for sine gjester. Flere store artister har gjennom historien opptrådt i den stemningsfulle og spektakulære restauranten med stjernehimmel og palmesus.

Dagens nye Britannia fortsetter nå denne fine tradisjonen og har i samarbeid med Dora3 etablert «Britannia Superior Swing Orchestra»

I spissen for dette husorkesteret står de populære og dyktige sangerne; Are Hembre og Mari Haugen Smistad, sammen med blåserne Jan Magne og Helge Førde. I tillegg har de med seg noen av Trondheims mest erfarne jazz- og swingmusikere, totalt er det 9 personer på scenen.

I 1918 da Palmehaven åpnet fikk Louis Armstrong sin første spillejobb med King Oliver `s orkester i New Orleans. Repertoaret til BSSO vil derfor ha røtter i ragtime og swing-epoken fra 1918-1950. I denne perioden ble mange av de største jazz- og swingklassikerne skapt av artister som Bessie Smith, Scott Joplin, Ella Fitzgerald og Frank Sinatra. BSSO har også en ide om å presentere noe av dagens populærmusikk ikledd BSSOs akustiske lydbilde.

Nyt en aften i Palmehaven, akkompagnert av BSSO og smaker fra Britannias kjøkken.

Pris per person: Kr 995,- Prisen inkluderer; aperitiff, 2 serveringer med smaker fra Britannia, samt vinpakke med 3 enheter.

Dørene til Palmehaven åpner kl. 19.30.

Hjertelig velkommen.