Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

30/12: Britannia Superior Swing Orchestra i Palmehaven

Billetter her

Velkommen til feststemning i Palmehaven med Britannia Superior Swing Orchestra!

Palmehaven har siden den sto ferdig i 1918, alltid presentert levende musikk av høy kvalitet for sine gjester. Flere store artister har gjennom historien opptrådt i den stemningsfulle,og spektakulære restauranten med stjernehimmel og palmesus.

Dagens nye Britannia fortsetter nå denne fine tradisjonen og har i samarbeid med Dora 3 etablert «Britannia Superior Swing Orchestra». I år som i fjor – en tradisjon skapes på dette viset.

I spissen for dette husorkesteret står de populære og dyktige sangerne; Are Hembre og Mari Haugen Smistad, sammen med blåserne Jan Magne og Helge Førde. I tillegg har de med seg noen av Trondheims mest erfarne jazz- og swingmusikere, totalt er det 9 personer på scenen.

I 1918 da Palmehaven åpnet fikk Louis Armstrong sin første spillejobb med King Oliver`s orkester i New Orleans. Repertoaret til BSSO vil derfor ha røtter i ragtime, og swing-epoken fra 1918-1950. I denne perioden ble mange av de største jazz- og swingklassikerne skapt av artister som Bessie Smith, Scott Joplin, Ella Fitzgerald og Frank Sinatra. BSSO har også en ide om å presentere noe av dagens populærmusikk ikledd BSSOs akustiske lydbilde.

I billetten inkluderes en aperitif, og valget mellom skalldyrplatå og dessert, eller en utsøkt 3 retter fra Palmehavens kjente kjøkken.

Meny skalldyrplatå:

Kongekrabbe penslet med urteolje. Ferske reker Sjøkreps Taskekrabbe fra Frøya Kamskjellcarpaccio Kveiteceviche med koriander, agurk og granateple. Lune, hvitvinsdampede blåskjell

Tilbehør: Sauce Vierge Aioli Grønnsakscrudité og brød fra Britannias Bakeri.

**

Nemesis på Manjarisjokolade, marinerte multer og «krumkake».

Meny 3-retter:

Tartar på rødbeter servert med sprø rug, urteemulsjon og urtesalat.

**

Grillet entrecôte med brokkolini og syltet delikatesseløk. Luftig estragonhollandaise og småpotet.

**

Nemesis på Manjarisjokolade, marinerte multer og «krumkake».

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som det skal tas hensyn til i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: [email protected]

Ønsker du å komplettere opplevelsen med overnatting slik at du kan få tilgang til å oppleve hele Britannia Hotel med femstjerners frokost og inngang til vår spa & fitness, kan du enkelt bestille hotellrom på vår nettside britannia.no