Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

6/12: Bugge Wesseltoft i Palmehaven

Billetter her

Velkommen til julestemning i Palmehaven med Bugge Wesseltoft!

Bugge Wesseltofts «It’s Snowing On My Piano» ble sluppet i 1997, og har rukket å bli en moderne juleklassiker. Bugge forteller selv historien bak platen:

«Snowing on my piano» ble laget ut fra et ønske om ro og fred i Jula, og en pause fra stress, gavehysteri og det å måtte være så voldsomt lykkelig hele tiden. Som ung jobbet jeg ved et akuttmottak på psykiatrisk sykehus og det var et sjokk for meg å oppdage at Jula også er en høytid for depresjon, ensomhet og vold i hjemmet. Da et tysk plateselskap spurte meg om å lage en solopiano plate med julesanger var jeg sterkt i tvil men valgte til slutt å spille den inn på betingelse av at jeg fikk gjøre det på min egen måte. Det å være glad i hverandre og ha tid til hverandre er det viktigste vi kan drive med i julen.»

I billetten inkluderes mat servering etterfulgt av en avslappet konsert med Bugge Wesseltoft i Palmehaven.

Vi fyller bordet med de beste ostene, lokale og internasjonale, et godt utvalg i modne og smaksrike skinker og godt tilbehør.
Perfekt til en avslappende kveld i Palmehaven med toner fra Bugge Wesseltoft.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. All informasjon sendes til: [email protected]

Ønsker du å komplettere opplevelsen med overnatting slik at du kan få tilgang til å oppleve hele Britannia Hotel med femstjerners frokost og inngang til vår spa & fitness, kan du enkelt bestille hotellrom på vår nettside britannia.no