Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

Carson McHone m/band (US) @moskus

KJØP BILLETTER HER:

Carson McHone
Fantastisk artist for første gang i Norge. Meget talentfull, på Moskus har hun med seg fullt band.

Carson McHone fra Austin, Texas, har gått den harde veien. Allerede som tenåring spilte hun uendelig lange kvelder på barer og honkytonks, og hun lærte seg å håndtere et publikum som kunne være like takknemlig som nådeløs. Da var det hardcore honky tonk country som gjaldt, men i de senere årene og med det nye albumet «Carousel» har McHone tatt sin musikk delvis i en annen retning. Country-grunnen finnes fortsatt der, men med en mørkere og modnere tilnærming, der låtene og tekstene er blitt viktigere. Albumet slippes i Europa i januar 2019 på den prestisjefylte labelen Loose.

Vi er svært stolte over å kunne presentere Carson McHones første turne i skandinavia, og Moskus er selvfølgelig på!

McHone debuterte i 2015 med albumet «Goodluck Man», som mottok strålende kritikker og førte til turnéer utenfor Texas og konserter med artister som Shakey Graves, Gary Clark, Jr. og Joe Pug. Hun møtte et nytt publikum og utviklet seg videre som artist.

«There was a time when I wanted to champion traditional country», forteller McHone, «mostly because I wasn’t hearing it in what was being called ‘country’. I think a lot of roots influenced artists feel the need to defend tradition in this way. Today though, I want to do more with the form, push myself past where I understand it to be».

Det nye albumet «Carousel» gjenspeiler at utviklingen og McHone har vokst som låtskriver på en svært bemerkelsesverdig måte. En viktig rolle i den prosessen har Nashville-basert produsent Mike McCarthy, også produsent for Patty Griffin och Heartless Bastards.

http://www.carsonmchonemusic.com/