Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

15/12: DDE i Palmehaven

Billetter her

Velkommen til julestemning i Palmehaven med DDE!

DDE juler seg til i Palmehaven –15, 16 og 17 desember. Det gir deg anledning til å oppleve hele Norges DDE i en naken setting når de gjester Palmehaven på Britannia Hotel.

For all del, ikke misforstå, det hele skal foregå i sømmelige former, men musikalsk blir dette nærmere en unplugged-konsert enn en rockekonsert.

Gjør deg klar for en helt unik DDE-opplevelse, dette vil du ikke gå glipp av! DDE fullt påkledd og samtidig så intime de aldri har vært før.

No e D.D.E. jul igjen!

I billetten inkluderes en aperitiff, og en utsøkt 3 retter fra Palmehavens kjente kjøkken hvor du kan velge mellom juletallerken eller lutefisk som hovedrett.

Her er menyen:

Forrett:
Akevittgravet ørret servert med pisket Rørosrømme med pepperrot, sprø rug, ørretrogn «brilliant» og dill.

Valg av hovedrett:
Britannias juletallerken. Sprøstekt ribbe, julepølse og medisterkake. Sødmefull og aromatisk rødkål, svisker og eple. Julesaus og mandelpotet.

Eller

Lutefisk med tradisjonelt tilbehør.

Dessert:
Klassisk Créme Caramel

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som det skal taes hensyn til i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: [email protected]

Ønsker du å komplettere opplevelsen med overnatting slik at du kan få tilgang til å oppleve hele Britannia Hotel med femstjerners frokost og inngang til vår spa & fitness, kan du enkelt bestille hotellrom på vår nettside britannia.no