Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

Devon Gilfillian m/band (US) @moskus – utsolgt

KJØP BILLETTER HER:

OBS, merk tiden. Konsertstart 20.00
Devon Gilfillians musikk er nesten sin egen sjanger. Han har lært av soul-mestere som Al Green og Ray Charles, men er også påvirket av klassisk rock, blues, moderne r & b og mye mer. Det er melodisk og funky, forankret i tradisjonen og samtidig som han ser framover. Devon Gilfillian er en artist av klasse og integritet og han spås en strålende fremtid.

Devon Gilfillian vokste opp i en musikalsk familie og har sunget så lenge han kan huske. Da han var 14, hentet han den elektriske gitaren og dykket dypt i musikkhistorien. Han lyttet og lærte ; klassisk rock, soul, r & b og blues. Han absorberte og fordøyde og hentet inspirasjon her og der. Hans egen musikk kom ut som swampy og funky med en fot i det tradisjonelle. Men han er definitivt ingen retro wannabe. Devon Gilfillian er nåtid.

Gilfillian flyttet til Nashville, og i 2016 kom hans første EP. Det følgende året ble han signert av Capitol Records og så langt har det vært noen utsøkte singler, den siste «Winter Wonderland». I løpet av året har han vært på turné og jobbet i studio. I tillegg har han vært sterkt engasjert i det amerikanske valget og kampanjen Truth Is Not An Option.

2019 synes å være å være året det tar av for Devon Gillfillian. Vi er utrolig glade for han han i februar tar seg tid til å komme til Skandinavia!

https://www.devongmusic.com/