Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

Elg @ Ladekaia (utsolgt)

Kjøp billetter her:

Skuddårsfest på Ladekaia

Vi er glade for å kunne presentere ELG på Ladekaia. Vi åpner dørene klokken 19.00

For mat før konserten send mail og bestill bord: [email protected] Vi tar i mot bordbestillinger mellom 19.00 og 20.00

Konsertstart: 21.00

ELG 2020 ØIVIND «ELG» ELGENES – har vel fortjent vunnet tittelen «Århundrets stemme» på TV2, og klarer fremdeles å berøre publikum med sin sterke formidling. Som stemmen i Dance With a Stranger, er han kjent som en kraftfull sanger i et stort lydbilde, som soloartist har ELG blitt en folkekjær sanger, gitarist og låtskriver som har gjort seg bemerket, også langt utover Norges grenser.

ELG er en familiekjær og samfunnsengasjert artist, oppvokst i Kristiansund hvor været har en stor plass i folks hverdag. Dette gjenspeiler seg i flere av de Norske tekstene på hans hittil siste soloalbum, «Ei merkelig tid». På scenen er ELG bedre enn noensinne. Det er sterke og jordnære tekster i Elgs univers noe publikum setter stor pris på. Uansett setting, band, duo eller solo, slutter ikke publikum å bli berørt av ELG`s helt egen måte å formidle på.

Konsert med ELG består av flere låter fra det nye albumet, men også publikumsfavoritter fra hans tidligere album. Fremover vil Elg priorotere en akustisk og nedstrippet setting, hvor tekst og melodi formidles rett i hjerterota til publikum