Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

En kveld med Tore Renberg @ladekaia (utsolgt)

KJØP BILLETTER HER:

Ingen tid å miste: En kveld med Tore Renberg

Endelig er Tore Renberg tilbake i Trondheim! Høsten 2017 leverte han to fulle hus på Moskus og Øra Studio, og mange har ventet på en anledning til å se Stavanger-forfatterens særegne show igjen.

Send mail til: [email protected] for booking av bord når du har kjøpt billett. Vi har har en enkle og god meny for kvelden. Booking av bord for mat fra klokken 18.00.

Tore starter klokken 20.00

Høsten 2019 blir innholdsrik for Tore. I slutten av august foreligger hans neste roman, «Ingen tid å miste», en bok vi vet mange venter på i spenning. I den anledning legger Renberg ut på en ny runde med den forestillingen «En kveld med Tore Renberg».

Dette er en original blanding av litteratur, standup, teater og konsert. Renberg vil lese fra den nye boken, han vil hente fram gamle schlägers fra forfatterskapet, han vil overraske med utfall og innfall, og han vil synge både gamle og nye låter fra sin solokarriere.

Med seg denne kvelden har han sin faste makker, gitaristen Alexander Flotve. https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

De som har sett Renbergs forestilling vet at de har noe ganske forbløffende i vente. De som ikke har sett det, bør komme seg av gårde.