Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

Eric Brace/Jon [email protected] Moskus

KJØP BILLETTER HER!

Eric Brace er mest kjent som frontmann og vokalist i bandet sitt, rootsrock bandet Last Train Home. De siste årene har han turnert med Peter Cooper og Thomm Jutz, og har gitt ut en rekke kritikerroste plater sammen med dem. Han har også markert seg som en sterk produsent og låtskriver, deriblant med hans samarbeid med soulsanger Jerry Lawson og arbeidet med ”I Love: Tom T. Halls Songs of Fox Hollow”, som i 2012 ga Brace en velfortjent Grammy nominasjon. I høst er han også aktuell med sin første soloplate, en samling gamle, franske sanger – altså et nytt og spennende prosjekt fra en musiker med mange jern i ilden.

Der Brace liker å ha mange baller i lufta, har Jon Byrd vært trofast mot countrysjangeren og bandet sitt, Byrd’s Autoparts. Siden debutplata i 2007 har han nå fire plater på samvittigheten. ”Dirty Ol’ River” ble sluppet i sommer, og har virkelig satt Byrd på kartet som en stor låtskriver og en av Nashvilles fineste countrysangere.

To ulike artister, med en fellesnevner: en teft for gode låter og historier. En lun kveld med to av Nashvilles flotteste vokalister og formidlere.