Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

Få bill// 30/09 Bjarne Brøndbo på Ladekaia

Billetter her

Bjarne Brøndbo kommer tilbake for å holde flere konserter på Ladekaia!

Bjarne Brøndbo er en artist med et stort repertoar, noe han får vist til sitt fulle i Bærre Bjarne – et musikalsk stand-up show fylt med sang og verbale krumspring.

Det blir garantert mye allsang og latter når Bjarne tar for seg temaer som barn, oppvekst, turnélivet, sosiale medier, teknologiens utvikling fra 70 tallet samt det å være pop stjerne i Norge – Alt pakket inn i et musikalsk teppe med DDEs folkekjære låter som Vinsjan På Kaia, Konfirmasjonsdressen, Som splintra speil, Det fine vi hadd sammen og mange, mange flere. Vi lover deg en helstøpt aften med «bærre» Bjarne!

Ladekaia tilbyr en helt unik atmosfære for konsertene, der du kommer tett på artisten og kan nyte musikk, mat og drikke i herlig samspill.

Konsertene han gjorde på kaia i fjor er allerede legendariske.

I billetten inkluderes en hovedrett fra Ladekaias kjøkken hvor du kan velge mellom fisk eller kjøtt. Menyen er som følger:

Fisk
Pannestekt Breiflabb
Romanesco, Sprøstekt ventricina, annapotet & hvitvinsasus
(Fisk, melk, soya, selleri)

Kjøtt
Langtidstekt Ytrefilet av okse
Med stekt sopp, sellerikrem løkkompott annapotet & rødvinsaus
(Melk, soya, selleri)

Dessert(bestilles i restauranten)
Sjokoladekaia
Sjokoladedrøm med pasjonsfruktcoulis
(Gluten, melk, egg, soya, nøtter)

Viktig informasjon:
Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til mat, vennligst informer om dette og vi vil sørge for å tilpasse dette. All informasjon sendes til: [email protected]

Vi følger alle smittevernregler i forhold til COVID-19. Vi begrenser også alle bordbookinger til maks 8 personer. Det vil ikke være mulig å slå sammen bord og vi ber dere om å unngå mingling med andre gjester. Det vil være mulighet for å bestille alt av drikke til bordet gjennom vårt bestillingssystem på mobiltelefonen, dere finner informasjon om dette på bordene når dere kommer.