Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

Få bill.// Jonas Fjeld i Palmehaven

Billetter her

Jonas Fjeld inntar Palmehaven og avslutter første kvartals Artist in Residence for 2021!

Jonas Fjeld er for mange først og fremst mannen bak den udødelige låten «Engler i sneen». Men han er også mye mer.

I et land som alltid har holdt countrymusikkens tradisjoner til sitt bryst, har han skapt sin tidløse norske versjon av det amerikanske. En versjon der fortellinger som formidles gjennom dyktige tekstforfattere fra Ole Paus til Jo Nesbø veies like tungt som hans nøye harmoniserte melodi Jonas Fjeld har gjennom et langt liv som bandleder, låtskriver og omreisende musiker vært en av våre mest erfarne og respekterte artister.

Han er en som tar all sin livsvisdom og sitt følelsesliv og uttrykker det gjennom sanger. Oppriktigheten hans, at håndverket er rene følelser og strippet for fakter og fjas, har gjort at mange setter Jonas Fjeld på lista over sine mest folkekjære artister.

Utad en sjenert fyr fra Drammen, en som trives best i skyggefulle partier og helst med en kald Aass-øl i hånda. Men gi han en gitar og en mikrofon så vokser selvbildet som en tordensky. For å si det med en litt heldig omskrevet betydning av en av hans låter.

I billetten inkluderes en utsøkt 3 retter fra Palmehavens kjøkken, og en aperitiff ved ankomst – menyen er som følger:

Posjert vilkveite
Søtpotetkrem, syrlig agurk, tapiokachips og Avrugakaviar
(fisk, sulfitt)

¤¤

Stekt ytrefilet av kalv fra Røros
Pannestekt foie gras, brokkolini, selleri og trøffelkrem, pommes Anna og rødvinsjy
(melk, selleri)

¤¤

Ivoire Valhrona-sjokolademousse med ingefær og sitron
Ingefærkrokan og sitronkrem
(melk, egg)

Viktig informasjon:

Dørene åpnes kl 19.30, og vi tar dere i mot via vår Konferanseinngang i Westermannsveita. Her vil det være både garderobe, venteareal og mulighet for forfriskninger for dere som ønsker det.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: [email protected]