Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

Få billetter// 12.08 Ingrid Bjørnov i Palmehaven

Billetter her

I 2020 så residerte Ingrid i Palmehaven i to perioder, hun er umåtelige populær og kler Palmehaven og det sentrale flygelet perfekt. Vi gleder oss til å se deg igjen Ingrid!

Ingrid Bjørnov har levd flere musikalske liv. Hun har underholdt Norge siden 1980, først som halvparten av Dollie; den prisbelønte popduoen fra åttitallet som dro til London med musikalen Which Witch. Senere som komponist, kapellmester og arrangør for teater og TV, før hun debuterte som soloartist rundt tusenårsskiftet.

Ingrid spiller klassisk musikk baklengs, hun gurgler O mio babbino caro i originaltoneart, og hun påstår at Benny Andersson og Edvard Grieg er én og samme person.

Ingrid Bjørnov er dreven kåsør, tidvis forfatter, og en fremragende konferansier. Men aller mest oppviser hun en enorm musikalitet som alltid tar publikum med storm.

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en utsøkt middag fra Palmehavens kjøkken hvor du kan velge mellom Plateau fruit de mer Britannia eller en alternativ 3-retter.
Valg av meny kommer etter du har valgt antall billetter.

Plateau fruit de mer Britannia

Nyt de beste, lokale og norske skalldyr i eksotiske Palmehaven. Servert på et klassisk «plateau», med smakfullt garnityr er dette perfekt for lange, gode sommerkvelder.
Vårt skalldyrplateau inneholder:

• Kongekrabbe fra Varanger
• Ferske reker fra Lyngen
• Hummer naturelle
• Taskekrabbe fra Hitra
• Kamskjellcarpaccio med sitronvinaigrette, ørretrogn «Brilliant» og fennikelcrudité
• Hvitvinsdampede blåskjell
• Kveiteceviche med avokadokrem, avrugakaviar og urter

• Bakt hvitløksaioli
• Yuzumajones
• Rørossmør
• Brød fra Britannias bakeri

(Relevante allergier: fisk, skalldyr, egg, sulfitt)

Dessert

Ostekake med tindved
Tindvedsorbet og karamell tuille
(melk, hvete, egg)

3-retter

Kveiteceviche
Avokadokrem, agurk, avrugakaviar, sprøtt brød og urter
(hvete, fisk)

¤¤

Pepperbiff
Indrefilet av okse fra Røros, harricot verts og løksalat, pommes alumettes og kremet peppersaus
(melk)

¤¤

Ostekake med tindved
Tindvedsorbet og karamell-tuille
(melk, hvete, egg)

Viktig informasjon:

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny.
All informasjon sendes til: [email protected]

Dørene til Palmehaven åpnes kl 19.00

Dere som ønsker å komme før dørene åpnes, ber vi dere om å reservere bord i enten Britannia Bar eller Vinbaren, for godt mottak og smittevern. Dere er også velkomne til å benytte vår konferanselobby som et venteområdet.
Garderobe vil dere finne i vår underetasje.

Om dere har noen andre spørsmål vennligst ta kontakt.

Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen til 5-stjerners opplevelser i trygge omgivelser.