Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

25/10: Halvdan Sivertsen i Palmehaven

Billetter her

Halvdan Sivertsen inntar Palmehaven som Artist in Residence hos Britannia Hotel i oktober.

Halvdan startet året med å fylle 70 år den 5. januar. Omtrent ved midnatt samme dag var konserten i Oslo Spektrum utsolgt. Karrieren til Halvdan spenner over mer enn 50 år, fra den spede starten i Bodøs pop- og rockmiljø på 60-tallet, via visebølgen på 70-tallet, til å bli en av landets mest populære artister de siste 30 årene.

I tillegg til å gi ut en rekke prisbelønte album og være en fjerdedel av tidenes største norske supergruppe, Gitarkameratene, har musikken til Halvdan blitt brukt i både film og teater. Dessuten vil Halvdan, for en hel generasjon nordmenn, alltid huskes som «faren» til Labbetuss.

Halvdan Sivertsen er et av de varmeste og morsomste menneskene i norsk offentlighet, og etter et halvt århundre som artist, har han fortsatt mye på hjertet. Han er fremdeles opptatt av den stakkars kloden vår, og brenner fortsatt for kjærligheten, vennskapet og de som trenger oss.

Vi garanterer en konsert med hits og klassiske låter, hvor latteren sitter løst og allsangfaktoren er høy!

I billetten inkluderes en aperitiff, og en utsøkt 3 retter fra Britannia.

Her er menyen: Sukkersaltet og confitert ørretfilet Fennikel crudite, yuzu majones, ørret kaviar «brilliant» fritert løk og urter (fisk, egg, sennep)

**

Reinsdyr flatbiff fra Stensaas reinsdyrslakteri Bakt rødbete, syltet delikatesseløk, tyttebær, potetpuré med revet reinsdyrhjerte og steinsoppsjy (melk)

**

Bakt ostekake med blåbær og Amalfisitron. Crumble på Valhronasjokolade, nyrørt blåbærkompott, blåbær – og tjukkmelksorbet (egg, hvete, melk)

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: [email protected]

Ønsker du å komplettere opplevelsen med overnatting slik at du kan få tilgang til å oppleve hele Britannia Hotel med femstjerners frokost og inngang til vår spa & fitness, kan du enkelt bestille hotellrom på vår nettside britannia.no