Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

Få bill.// Jan Eggum i Palmehaven

Billetter her

Jan Eggum holder solokonsert i Palmehaven i mars!

Jan Eggum trives i de fleste sammenhenger. I stort band, lite band, viseduo, jazztrio, filharmonisk orkester-til og med sammen med sangkor. Det er likevel noe helt eget å oppleve Eggum alene med gitaren, og gjerne i et lite lokale. Det er i de sammenhenger man virkelig føler at man kommer tett på mannen og hans sanger. Etter et travelt og suksessrikt år på veien med Halvdan Sivertsen er det en glede å lansere en turné med JanEggum alene på scenen, under den muntermelankolske tittelen «Så langt har alt gått bra».

Det er ingen grunn tilat det skulle gå noe dårligere i 2021 når Jan og gitaren skal reise landet rundt med et repertoar som tar utgangspunkt i hans mange vakre ballader. Hva mer kan man ønske seg? Et par ekstra billetter, kanskje. For har man først fått oppleve Jan Eggum alene, så vil man se ham igjen. Og igjen. Og igjen.

Velkommen til en eksklusiv kveld med en av landets største artister!

I billetten inkluderes en utsøkt 3 retter fra Palmehavens kjøkken, og en aperitiff ved ankomst – menyen er som følger:

Posjert vilkveite
Søtpotetkrem, syrlig agurk, tapiokachips og Avrugakaviar
(fisk, sulfitt)

¤¤

Stekt ytrefilet av kalv fra Røros
Pannestekt foie gras, brokkolini, selleri og trøffelkrem, pommes Anna og rødvinsjy
(melk, selleri)

¤¤

Ivoire Valhrona-sjokolademousse med ingefær og sitron
Ingefærkrokan og sitronkrem
(melk, egg)

Viktig informasjon:

Dørene åpnes kl 19.30, og vi tar dere i mot via vår Konferanseinngang i Westermannsveita. Her vil det være både garderobe, venteareal og mulighet for forfriskninger for dere som ønsker det.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: [email protected]