Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

Janove i Palmehaven 01. mai

Billetter her

Janove kommer til Palmehaven i vår!

Janove ble først kjent for å komponere musikken, tekstuniverset og liveshowet til Kaizers Orchestra. Her var han også var en av Skandinavias mest markante frontfigurer. Med Kaizers ga han ut åtte studioalbum, som alle solgte til Platina, og nådde førsteplassen på VG- lista. De fikk flere priser og utmerkelser, inkludert Spellemannprisen (4 ganger), Edvard Grieg-prisen og Alarmpriser.

Janove er med dette av de mest erfarne artistene vi har i Norge. Han har gjort langt over 1000 konserter. Spilt seks kvelder på rad i Operaen, gjort 25 utsolgte haller i distriktene, solgt ut Oslo Spektrum og spilt på flere hundre festivaler i inn og utland. Spilt foran et utsolgt Koengen i Bergen (20 000 kap.) og gjort åtte DNB Arena konserter i Stavanger for totalt 45 000 fans.

Etter Kaizers Orchestra ble lagt på is har han fortsatt i samme tempo både mht komponering og turnévirksomhet. Det har blitt til fire soloutgivelser som alle har høstet svært gode kritikker. ”Artisten & Marlene”, ”Hengtmann”, «Spindelvevriff» og den helt ferske «Barrikadeballader».

I 2019 debuterte han som komponist for den symfoniske stumteaterforestillingen «The Mute», som vant flere priser, bl.a Heddaprisen for «Årets Forestilling» og «Beste Scenografi».

I 2021 kommer også hans utsatte rockealbum «Det Sorte Karneval» med allerede utsolgte store konsertarenaer i våre største byer.

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst, og en utsøkt 3 retter fra Palmehavens kjøkken – menyen er som følger:

“Britannia rooftop honey”- glaserte beter,
chevre og Macadamianøtter.

¤¤

Helstekt ytrefilet av okse fra Rørostraktene,
potet og løkterte, nepe og sort hvitløk.

¤¤

Ostekake,
tindved og karamellisert Valrhonasjokolade.

Viktig informasjon:

Dørene åpnes kl 19.30, og vi tar dere imot via vår Konferanseinngang i Westermannsveita. Her vil det være både garderobe, venteareal og mulighet for forfriskninger for dere som ønsker det.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: [email protected]