Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

Jo Sverre på Kafe Skuret

KJøp billetter

Jo Sverre og bandet kommer til Kafe Skuret for tredje gang fredag 13 september, samme dato som årets Kulturnatt. Konsertene ble utsolgt de to foregående årene, så her er det løp og kjøp.

Jo Sverre er aktuell med ny singel 31. mai, og på Skuret kommer han til å spille masse ny musikk fra det kommende albumet. Siden sist han var innom Skuret har mye skjedd.
4. januar slapp Jo Sverre singelen ”Luftslott”, hvor han hadde med seg legendariske Sigmund Groven (Flåklypa, Vårsøg mm.) på munnspill. Sangen har siden da gått sin seiersgang på norske radiokanaler.

Han har med pop på sin egenartede Rindalsdialekt gjort stor suksess, siden han gav ut sitt debutalbum, ”E”, til gode kritikker på tampen av 2017. Med låter som ”Ka Om”, ”Nå Ækte” og ”Ostoppele” er han blant de mest spilte artistene på norsk radio de siste par årene. Etter å ha spilt på Rikskonsertene, by:Larm, Trondheim Calling, Pstereo og OverOslo er han godt i gang med etablere seg som en av landets mest lovende artister. Nå til sommeren spiller han blant annet på ”The Big Challenge» i Trondheim, hvor han deler scene med artister som Robert Plant, Patti Smith, Sting og Sondre Justad.

Jo Sverre er kjent for sin tilstedeværelse på scenen, og har høstet stor jubel for sine konserter – både med sitt faste band og i mindre format. Låtene har vist seg å være like sterke, enten de fremføres med hans faste 5-mannsband, eller i en nedstrippet trio-besetning.