Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

Johan Berggren m/band Support: JONAS

Kjøp billetter her:

Johan Berggren – Lilyhamericana

Nytt album ut nå! Det ryktes om en fantastisk release-konsert på John Dee 03. jan. Nå tar han bandet med opp på Trondheimstur. Dagbladet er begeistret for albumet:: https://www.dagbladet.no/kultur/glitrende-americana-pa-norsk/71992012?fbclid=IwAR0FiiNs_Aoml9XvZ1W09YRV6GXNYiz1139Y3Vp_H1BiXj94eWubuzp5JiM

Omtrent nøyaktig ett år etter debutplata er Johan Berggren fra Jørstadmoen ute med oppfølgeren ”Lilyhamericana”. Denne gangen på morsmålet. Med låter om seine kvelder, tomme glass og flammer som ikke lenger vil ha noe mer med deg å gjøre tar han deg med på ei fuktig reise gjennom en urban, men bygdefødt visesangers liv.

I april tok Berggren med seg en gitar og en idé om ei skive til en gudsforlatt gård i Greeneville, Tennessee. Med vindu ut mot the Smoky Mountains skreiv han låtene som resulterte i Lilyhamericana. To måneder seinere kom han tilbake til Oslo og tok med seg bandet rett til Velvet Recordings for å spille inn plata.

Singelen ”Hjerter som aldri brant” som kommer 29. november er første og eneste smakebit før resten av plata slippes 3. januar med releasekonsert på John Dee samme dag.

Fra forrige album: “Johan Berggren debuterer med For Now I’m Good Right Here, og du store americanagud for en plate det har blitt! Dette er en av de mest imponerende debuter jeg har fått servert på det jeg kan huske” låter det av musikkbloggen Dust Of Daylights anmeldelse av Berggrens debutalbum.