Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

Få bill.// Knut Marius Djupvik m/band på Prinsen konsertscene

Billetter her

Velkommen til konsert med Knut Marius Djupvik på Thon Hotel Prinsens nye konsertscene!

Knut Marius Djupvik er klar med singel og musikkvideo “hjelpe me å hjelpe” og han ble akkurat kåret som vinner i NRK Stjernekamp denne høsten. I 2013 vant han TV2 The Voice.

I alle år har Knut Marius sunget på engelsk. Nå har han, for første gang, begynt å skrive på norsk og da på sin egen dialekt. Siden starten av 2019 har han fundert, skrevet, stanga hodet i veggen, jublet, grått og skrattet, nå foreligger resultatet.

Kjærlighet er et tema det er skrevet om mange ganger. Da Knut Marius bestemte seg for å skrive låter på norsk, satte han seg ned og tenkte gjennom hvilke temaer som betød mest for han. Både i fortid og nåtid. Etter å ha gått gjennom følelser og tanker som finnes i katalogen endte han opp med å bestemme seg for at minst én av låtene måtte handle om kjærlighet. Stor kjærlighet kan by på både gleder og sorger og kan bringe deg til himmels og lavere enn du noen gang har vært. Knut Marius har prøvd å skissere hvordan han kan oppleve både oppturer og nedturer innenfor det de sier er størst av alt, kjærligheten. Med fantastiske musikere og produsenter er det nå et sound som bygger opp under formidlinga til den sjelfulle romsdalingen.

Vokal: Knut Marius Djupvik
Trommer: Marius Simonsen
Bass: Jonny Sjo
Gitar: Tommy Kristiansen
Tangenter: Haakon-Marius Pettersen

I billetten inkluderes en helaften med god mat, knall stemning, og underholdning fra Knut Marius Djupvik.

Her er menyen:
Tapasbuffet med varme og kalde retter samt tapasdesserter.

Til dette arrangementet selges også noen få billetter som hotellpakker. Her får du overnatting hos Thon Hotel Prinsen inkludert frokost, i tillegg til vanlig konsertbillett. Dobbeltrom pakken gjelder for to personer.

Gjeldende smittevernregler følges nøye.