Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

Luke Elliot m/band @ Byscenen kl. 21.00 kr. 325,-

KJØP BILLETTER HER:

LUKE ELLIOT m/band

Singer-songwriteren fra Jersey City som de siste årene har tatt Norge med storm, etter at VG-korrespondent i USA Eirik Mosveen oppdaget han og tok han med hjem i 2015 slipper nytt album i mars 2019.

Hans foregående album «Dressed For The Occasion» fikk svært god mottakelse og åpnet også mange andre land for musikken hans. I vår ble han for alvor lagt merke til i Sverige etter at en musikkjournalist i Aftonbladet plukket opp hans singel «I Love You (All The Way)» og han har gjort flere utsolgte konserter og festivaler som Storsjöyran.

Første singel fra det nye albumet er “Somebody`s Man” som er en duett med Sivert Høyem. har gjort det godt på radio, med listing på NRK P1 samt listinger på nasjonale radiokanaler i Frankrike, Hellas og Sverige.

Luke har spilt inn albumet i Halden med bl.a. Freddy Holm og bandet The Salmon Smokers. Således er det et kombinert Norsk og amerikansk album vi har i vente.

Etter Norge skal Luke til Sverige for å gjøre fire konserter i de store byene der og så til flere land i Europa, USA og Australia. Konserten han og bandet hadde i Gøteborg i oktober ble av Göteborgs-Posten utropt til nr 1 av kulturelle begivenheter du ikke måtte gå glipp av!

Dørene åpner kl. 20:00

Aldersgrense: 18 år