Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

Mari haugen Smistad i Palmehaven

Billetter her

Vi gjentar suksessen med å skape fransk stemning i Palmehaven når Mari Haugen Smistad gjør La Vie En Rose med Édith Piaf i pinsen.

Édith Piaf sin musikalitet og liv er som skapt for å feires i Palmehaven og til å gjøre det har vi fått tak i Trondheims egen Mari Haugen Smistad. Sist sett i rollen som Rizzo i Grease, hvor hun høstet formidable kritikker. Édith «Piaf», ble kalt den lille spurven, og hadde en formidlingskraft langt utover det ordinære. Mari Haugen Smistad har og blitt kalt den lille jenta med den store stemmen, med en egen evne til å engasjere og berøre publikum. Gjennom å synge både på fransk og norsk, ispedd humor, en porsjon temperament og et skråblikk på livet til Édith Piaf, vil Palmehaven bli til en kulisse som tar oss med til Paris, fra seier til nederlag, men hvor det største av alt er kjærligheten.

Flygel og trekkspill: Trond Hustad
Cello: Karoline Brevik
Tekst basert på manus av: Leo Cullborg/Åsa Fång
Norske sangtekster: Inger Gjelsvik

I billetten inkluderes en utsøkt 3 retter fra Palmehavens kjøkken, og en aperitiff ved ankomst – menyen er som følger:

Posjert skrei og røkt skreirogn
Syrlig eple, ørretrogn «Brilliant», dillolje, puffet bokhvete og ertekarse
(fisk, egg)

¤¤

Helstekt indrefilet av okse fra Røros.
Syltet og glasert løk, bakte beter, potetterte og peppersjy
(sulfitt, hvete, melk)

¤¤

Valhrona-sjokolademarengs
Ostekrem, luftig espressoskum, bærsaus og kanelcrumble
(melk, egg)

Viktig informasjon:

Dørene åpnes kl 19.30, og vi tar dere i mot via vår Konferanseinngang i Westermannsveita. Her vil det være både garderobe, venteareal og mulighet for forfriskninger for dere som ønsker det.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: [email protected]