Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

8/12: Maria Mena i Palmehaven

Billetter her

Velkommen til julestemning i Palmehaven med Maria Mena!

Maria Mena kom inn som et kraftig stjerneskudd på den norske pop himmelen som 16 åring tilbake i 2002.

Siden har hun vært der, og i tillegg fått et stort internasjonalt publikum. Karrieren i Norge tok etter hvert av, og hun ble folkeeie med den moderne norske juleklassikeren «Home for Christmas» i 2010.

Maria har gitt ut 7 album så langt, og kommer til selveste Palmehaven i desember for å gjøre sine mange hits i versjoner som passer i den ærverdige salen.

I billetten inkluderes en aperitiff, og en utsøkt 3 retter fra Palmehavens kjente kjøkken hvor du kan velge mellom juletallerken eller lutefisk som hovedrett.

Her er menyen

Forrett:
Akevittgravet ørret servert med pisket Rørosrømme med pepperrot, sprø rug, ørretrogn «brilliant» og dill.

Valg av hovedrett:
Britannias juletallerken. Sprøstekt ribbe, julepølse og medisterkake. Sødmefull og aromatisk rødkål, svisker og eple. Julesaus og mandelpotet.

Eller

Lutefisk med tradisjonelt tilbehør.

Dessert:
Klassisk Créme Caramel

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som det skal taes hensyn til i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: [email protected]

Ønsker du å komplettere opplevelsen med overnatting slik at du kan få tilgang til å oppleve hele Britannia Hotel med femstjerners frokost og inngang til vår spa & fitness, kan du enkelt bestille hotellrom på vår nettside britannia.no