Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

25/9: Morten Abel på Britannia

Billetter her

Morten Abel gjester Britannia Hotel i september og holder en eksklusiv konsert i Britannia Hall kun for en kveld.

Kvelden starter med en utsøkt 2-retters middag. Så; en skreddersydd konsert for anledningen.

Morten Abel har over 40 års erfaring som låtskriver og artist. Med over 600 000 solgte album og hele 5 Spellemannpriser, er han for lengst som en institusjon å regne i norsk musikkliv. Fra Mods til The September When via Peltz, og ikke minst som soloartist, er Morten Abel en musiker som stadig fornyer seg.

Nå i sommer får du en unik mulighet til å oppleve Morten Abel tett på. Sammen med multiinstrumentalist Thomas Gallatin utforsker Abel det nære duoformatet.

«Vi har lenge hatt lyst til å gjøre noe i et mindre format. Det er utrolig spennende, som å starte band for første gang», sier Morten Abel.

I billetten inkluderes en 2-retters middag i Palmehaven før konsert med Morten Abel i Britannia Hall.

Her er menyen:

HELSTEKT SVINECARRE FRA INNHERRED. KARAMELLISERT LØK, NORSKE EPLER, FIRTERT ROSETTKÅL. PICANT SAUS MED TINDVED, POTETKREM A PART.

**

VALHRONA SJOKOLADEMOUSSE MED SALT KARAMELLSAUS OG BRINGEBÆRSORBET.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: [email protected]

Ønsker du å komplettere opplevelsen med overnatting slik at du kan få tilgang til å oppleve hele Britannia Hotel med femstjerners frokost og inngang til vår spa & fitness, kan du enkelt bestille hotellrom på vår nettside britannia.no