Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

Sondre Lerche i Palmehaven

Billetter her

Sondre Lerche til Palmehaven i påsken!

Denne påsken gjentar Sondre fjorårets bejublede soloforestilling Solo Patience under sin residency på Britannia.

Sondre Lerche slapp i 2020 «Patience», et av fjorårets mest kritikerroste album, samt essay-samlingen «Alle sanger handler om deg» (Flamme forlag) og barneboken «Snømannens Jul» (Cappelen Damm). I tillegg turnerte han Norge på kryss og tvers, med over 50 solokonserter, i tillegg til strømmekonsert fra egen stue idet landet stengte ned, og terningkast 6-forestillingen Patience Extravaganza, som gikk live fra Drammens Teater i desember 2020.

Sondre ble av Dagens Nœringsliv nylig omtalt som «årets viktigste artist» i 2020, og låten «Why would I let you go» ble av 70 norske musikkjournalister kåret til Årets Beste Låt, samtidig som den ble nominert som Årets Populœrmusikalske Verk av Musikkforleggerprisen.

I billetten inkluderes en utsøkt 3 retter fra Palmehavens kjøkken, og en aperitiff ved ankomst – menyen er som følger:

Posjert vilkveite
Selleri, syrlig agurk, tapiokachips og avrugakaviar (fisk, sulfitt)

¤¤

Lam fra Rørostraktene
Glaserte rødbeter, ertepure med rosmarin, potetterte, grønnpepper saus (melk, sulfitt)

¤¤

Ivoire Valhrona sjokolademousse med ingefær og sitron
Ingefærkrokan og sitronkrem (melk, egg)

Viktig informasjon:

Dørene åpnes kl 19.30, og vi tar dere i mot via vår Konferanseinngang i Westermannsveita. Her vil det være både garderobe, venteareal og mulighet for forfriskninger for dere som ønsker det.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: [email protected]