Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

1/12: Stephen Brandt-Hansen i Palmehaven

Billetter her

Velkommen til julestemning i Palmehaven med Stephen Brandt-Hansen!

Julekonserten med Stephen Brandt-Hansen er for mange trøndere blitt en førjulstradisjon. Med sin stemmeprakt, særegne tolkninger og musikalske overskudd, byr han med glimt i øyet på de fineste desemberavtrykk, og setter stemningen rundt advent og det forunderlige julemysteriet!

I år inntar tenoren selveste Palmehaven i Britannia Hotel. Med seg har han sitt faste, velklingende englekor dubEdåre og på tangenter Trond Hustad.

Repertoaret spenner fra tradisjonelle juleklassikere og nyere desemberhits til helt nye komposisjoner og gjendiktninger av. bl.a. Rolf Løvland, Espen Lind, Erik Hillestad og Kari Iveland.

I billetten inkluderes en aperitiff, og en utsøkt 3 retter fra Palmehavens kjente kjøkken hvor du kan velge mellom juletallerken eller lutefisk som hovedrett.

Her er menyen:

Forrett: Akevittgravet ørret servert med pisket Rørosrømme med pepperrot, sprø rug, ørretrogn «brilliant» og dill.

Valg av hovedrett: Britannias juletallerken. Sprøstekt ribbe, julepølse og medisterkake. Sødmefull og aromatisk rødkål, svisker og eple. Julesaus og mandelpotet.

Eller

Lutefisk med tradisjonelt tilbehør.

Dessert: Klassisk Créme Caramel

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som det skal taes hensyn til i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: [email protected]

Ønsker du å komplettere opplevelsen med overnatting slik at du kan få tilgang til å oppleve hele Britannia Hotel med femstjerners frokost og inngang til vår spa & fitness, kan du enkelt bestille hotellrom på vår nettside britannia.no