Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

Susanne Sundfør i Palmehaven 26. – 31. mai.

Billetter her

 

EKSKLUSIVT: Susanne Sundfør blir Artist in Residence på Britannia Hotel i mai 2021.

Det åpner seg endelig en mulighet til å oppleve Susanne Sundfør på konsert igjen! Dette blir en spesiell konsertopplevelse i en naken og intim musikalsk setting, i vakre Palmehaven på Britannia Hotel, 5-stjerners hotellet midt i Trondheim sentrum. Susanne flytter inn på Britannia den siste uken i mai og holder sine første konserter på to og et halvt år. Susanne har med seg to musikere til det som blir en svært spesiell og eksklusiv konsertserie i Palmehaven. Konsertene vil ha et minimalistisk uttrykk, med fokus på Susannes vakre låter og tekster.

Det er over 15 år siden Susanne tuslet opp på scenen på vesle legendariske Credo Bar i Ørjaveita i Trondheim, satte seg ned bak keyboardet og på mange måter forandret livet til vi få som var tilstede på hennes første konsert i Trondheim. Vi som var der ble hensatt i trance av den fantastiske artisten som åpenbarte seg på den bitte lille scenen. Siden har Sundfør blitt anerkjent som den mest markante og interessante artisten som har kommet ut fra Norge, hun har vunnet mengder av Spellemannspriser, og også den høythengende Nordic Music Prize i 2017, for hennes seneste studioalbum «Music for people in trouble». Susanne Sundfør sang også på Röyksopp sin massive hit Running to the sea.

Artist in Residence på Britannia Hotel i Trondheim, er et eksklusivt kulturelt og kulinarisk konsept som har hatt enorm suksess siden oppstarten høsten 2019. En slik helaften starter gjerne med at gjestene ønskes velkommen til bordet med en aperitiff, før en fantastisk tre retters meny og avsluttes med en intim konsert med en stjerneartist. Det er utfordrende for artist, som må ut av sitt faste konsertformat, og det er veldig spennende for publikum og fans som får tett kontakt med artisten på scenen. Britannia Hotel gjen-åpnet i 2019, etter omfattende totalrenovering og er en del av «The Leading Hotels Of The World». Hotellet har fått enorm respons siden åpningen, og inkluderer ikke mindre enn seks restauranter og barer, hvorav Speilsalen kan skilte med en Michelin stjerne.

• Vi er ekstremt stolte over å kunne presentere Susanne Sundfør ved flygelet i Palmehaven, og vet det blir en uforglemmelig serie konserter under stjernehimmelen på Britannia Hotel – sier arrangør Børre Johnsen i Dora 3 AS.

I billetten inkluderes en utsøkt 3 retter fra Palmehavens kjøkken, og en aperitiff ved ankomst – menyen er som følger:

Norske asparges,
smørsaus med kaviar, sprøtt brød og urteolje.
(melk, fisk, hvete)

¤¤

Ytrefilet av kalv fra Røros
Vårens primører, potetterte, syltet løk og kremet morkelsaus.
(melk, hvete, egg)

¤¤

Sjokoladeterrine,
bringebærsorbet og peanøttcrunch.
(melk, egg, mandel, peanøtt)

Viktig informasjon:

Dørene åpnes kl 19.30, og vi tar dere imot via vår Konferanseinngang i Westermannsveita. Her vil det være både garderobe, venteareal og mulighet for forfriskninger for dere som ønsker det.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: [email protected]

Foto: Raphaël Chatelain