Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

Få bill // Swing ít i Palmehaven 14. mai

Billetter her

Etter avlysning tidligere i år, forsøker vi igjen med å ønske Swing’it velkommen til Palmehaven!

Swing’it tar dere med på en reise 100 år tilbake i tid, og over Atlanterhavet til 1920-tallets New Orleans, og til Great Gatsbys glamour! De serverer et meget underholdende show servert med stråhatter, humor, saftige blåsesoloer, svingende rytmer, og en god dose sjarm som har høstet lovord langt utover landets grenser. Bandet spilte over 100 konserter i seks forskjellige land i 2019 før de avsluttet året med å arrangere Norges største nyttårsfest. 2020 startet med turné til USA der til spilte flere konserter under Mardi Gras i New Orleans,før de slapp sin debut-EP i april. Bandet er også kjent fra Norske Talenter på TV2, der de sjarmerte det norske folk med jazzversjoner av kjente og kjære Disney-klassikere.

Bli med på en reise tilbake til forbudstiden, 1920-tallet og Great Gatsbys ekstravaganse!

I billetten inkluderes en utsøkt 3 retter fra Palmehavens kjøkken, og en aperitiff ved ankomst – menyen er som følger:

Ørret «mosaikk»,
agurk, sprø rug, pepperrotfløte og urteolje.

¤¤

Helstekt ytrefilet av kalv,
vårens primører, selleri, Pommes Anna
og kremet morkelsaus.

¤¤

Bringebærterte,
marengs, kanel og vanilje, pasjonsfrukt-«pâte de fruit».

Viktig informasjon:

Dørene åpnes kl 19.30, og vi tar dere i mot via vår Konferanseinngang i Westermannsveita. Her vil det være både garderobe, venteareal og mulighet for forfriskninger for dere som ønsker det.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: [email protected]