Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

Utsolgt//Bjørn Eidsvåg i Palmehaven 25.02

Billetter her

Bjørn Eidsvåg til Palmehaven!

I februar tar Bjørn Eidsvåg med seg en rikholdig katalog med kjente og kjære låter til Trondheim. De siste årene har Bjørn Eidsvåg spilt teaterforestillingen Etterlyst: Jesus på scener over hele landet, fylt selveste Operaen tre ganger, stått på atskillige festivalscener, gitt ut bok og lagt ut på en nærmest utsolgt Norgesturné sammen med Sigvart Dagsland.

I februar besøker han Britannia og Palmehaven for å spille solokonsert. «Jeg ser stort frem til å innta Palmehaven. I disse tider er det ekstra fint å møte publikum. Gamle låter skal pusses opp og kjente sanger skal spilles som de er. Blir moro!», forteller Eidsvåg. Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg en unik formidlingsevne både som sanger og historieforteller, noe som får publikum til å vende tilbake år etter år. En konsert med Bjørn er en opplevelse som egner seg like godt i Oslo Spektrum som i kirker og kulturhus.

I billetten inkluderes en utsøkt 3 retter fra Palmehavens kjøkken, og en aperitiff ved ankomst – menyen er som følger:

Andeconfit-terrine, eggekrem, syltet løk og rugchips.

¤¤

Bakt skreirygg og Avrugakaviar, servert med bakt blomkål, kapers, potetpuré og kremet blåskjellsaus.

¤¤

Pâte à choux au Craquelin med romkrem, multeis og blodappelsin-fluid gel.

Viktig informasjon:

Dørene åpnes kl 19.30, og vi tar dere i mot via vår Konferanseinngang i Westermannsveita. Her vil det være både garderobe, venteareal og mulighet for forfriskninger for dere som ønsker det.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: [email protected]