Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

Utsolgt// Terje Tysland i Palmehaven

Billetter her

Terje Tysland til Palmehaven i mars!

Terje Tysland, en av trønderrockens grunnleggere fyller 70 år 14 april i år. Dette er en stor begivenhet i norsk kulturliv og skal feires med konserter i Trondheim sin storstue, Palmehaven på Britannia Hotel 12, 13 og 14 mars.

Terje flytter inn med hud og hår, og blir en del av suksesskonseptet «Artist in Residence». Det blir en helaften i Palmehaven, med bobler, og en tre retters meny fredag og lørdag, før Herr Tysland tar med seg noen av sine musikere og gir en spesiell jubileumskonsert. (Egen meny søndag 14 mars) Det kan forventes både prominente og overraskende gjester på scenen, for å gjøre stas på den unge 70 åringen.

Terje sin karriere startet for 50 år siden i legendariske Prudence fra Namsos, et band som hadde enorm suksess tidlig på 70 tallet. Senere har det blitt 16 soloalbum og utallige samlealbum og livealbum, både med Prudence og med Terje Tysland og hans forskjellige backing band.

Terje Tysland sitter på en låtkatalog som er elsket i Norge, og flere av hans klassiske tekster og melodier blir å høre i Palmehaven i mars.

Velkommen til en feiring av livet – Heile livet med Terje Tysland

I billetten inkluderes en utsøkt 3 retter fra Palmehavens kjøkken, og en aperitiff ved ankomst – menyen er som følger:

Posjert vilkveite
Søtpotetkrem, syrlig agurk, tapiokachips og Avrugakaviar
(fisk, sulfitt)

¤¤

Stekt ytrefilet av kalv fra Røros
Pannestekt foie gras, brokkolini, selleri og trøffelkrem, pommes Anna og rødvinsjy
(melk, selleri)

¤¤

Ivoire Valhrona-sjokolademousse med ingefær og sitron
Ingefærkrokan og sitronkrem
(melk, egg)

Viktig informasjon:

Dørene åpnes kl 19.30, og vi tar dere i mot via vår Konferanseinngang i Westermannsveita. Her vil det være både garderobe, venteareal og mulighet for forfriskninger for dere som ønsker det.

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst gi beskjed om hvem dere ønsker å sitte sammen med. Om det er noen allergier som skal hensyntas i forhold til meny, vennligst informer om dette og vi vil sørge for en tilpasset, flott meny. All informasjon sendes til: [email protected]