Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

Absolute ABBA

I forbindelse med at oppfølgeren til film-suksessen Mamma Mia kommer i juli 2018, drar tribute-bandet “Absolute Abba” discofeberen ut på veien igjen! Bandet har gjort stor suksess siden starten i 1999 med utallige jobber rundt i hele landet, på festivaler, eventer, hoteller, dansearrangementer m.m. Absolute Abba dro bl.a fulle hus i et kritikerrost sommershow på Prinsen hotell Trondheim i 2009 med en utvidet 9-manns utgave.

Absolute Abba består av 6 musikere som alle bor i Trondheim. Bandet blir frontet på vokal av Ranveig og Mildrid Seljemark. Søstrene Seljemark har koret for mange artister på turnèer og events. I tillegg til å være frontfigurer i Seljemark har begge aktive solo-karrierer med egen musikk. Låter som Ice Cold Disco og Walls of Jericho er hyppig spilt på radiostasjoner i Norge og Sverige samt UKCountry Radio.

De øvrige er:

Dag E. Kittilsen                                   Trommer

Jon Krogstad/Kjetil Sandnes               Bass

Jarl Ivar Andresen                               Gitar/Vokal

Thomas Henriksen                              Tangenter

 

Bandet består av musikere fra øverste hylle og de har bl. a jobbet med artister som:

Anders Jektvik, Jørn Hoel, Tre små kinesere, Åge Aleksandersen, Børge Pedersen, Maria Arredondo, Lene Marlin, Carola, Nik Kershaw, Percy Sledge, Øystein Dolmen, Ole Edvard Antonsen m.fl.

Absolute Abba passer glimrende i de aller fleste sammenhenger, som firma-events, 70/80-talls party, festivaler, julebord, dansearrangement eller som ren konsert.

Book Absolute Abba nå! Abba-feberen er på vei!

 

Artistside Kontakt for booking