Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

Are Hembre

”Da jeg var ni år og sang i en begravelse, så jeg hvor mye sang og musikk kan bety for mennesket. Der og da bestemte jeg meg!”

- Som ni-åring bestemte Are seg for å bli sanger. Å formidle ord og følelser til ettertanke, å lage gode opplevelser og spre glede. Det er det sang dreier seg om.

Are Hembre er født i 1992 og er i dag bosatt utenfor Trondheim. Are startet tidlig sin sangkarriere og har i dag sunget på utallige oppsetninger, konserter og andre arrangementer siden.

Karrieren så langt har gitt Are åtte ulike priser og utmerkelser. Disse har han fått både for musikalske prestasjoner, men også for å ha gjort seg bemerket på andre arenaer. Blant annet fikk han i 2012 gründerprisen «Señor Lyng» for sin gründervirksomhet og sitt engasjement.

I samarbeid med  Royal Music Production setter de årlig opp store produksjoner- og det som har blitt Ares hjertebarn er konserten i den nedlagte kobbergruva på Løkken Verk i Trøndelag.

- Gammelgruva er arbeidets og slitets katedral og framstår som Norges mest enestående konsertarena der den åpner seg to kilometer inn i det mørke og tunge berget. Denne konserten ble første gang avholdt i 2009, og da med Are i en alder av 16år.

Igjennom ett år gjør Are Hembre rundt 140 opptredener i Norge og flere andre land.

Artistside Spotify Kontakt for booking