Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

OM OSS

Dora 3 er en formidler av kunst, litteratur, musikk og opplevelser. Vi formidler og distribuerer dette på den mest profesjonelle måte med kvalitet i sentrum hele veien.

Dora 3 jobber helhetlig med kunst og kulturfeltet. Vi leverer unike og uforglemmelige kunst og kulturopplevelser til glede for publikum.

Vi forener kvalitet og kommersialitet på en slik måte at vi kan være med å bygge opp og utvikle artister og kunstnere på mange plan. Å være kunstner i dag handler om mye mer enn det kunstneriske. Det handler om å få veiledning til salg av produkt, uttrykk, økonomi og karrierebygging. Samtidig ønsker vi også å gi publikum opplevelser og inntrykk i form av eventer, konserter, forestillinger og foredrag. Dette kan være både i større og mindre format, mer eller mindre kommersielt rettet, men med kvalitet i sentrum i alle ledd av gjennomføringen.

JOSTEIN ANSNES
Jostein Ansnes har sin utdanning fra NTNU med hovedfag i musikk, og har de siste 20 årene spilt med en rekke artister som f eks. Jarle Bernhoft, Kristin Asbjørnsen, Henning Sommerro og Kari Rueslåtten. Han er videre daglig leder i Øra Studio i Trondheim, som er et av Norges største lydstudio, der han har produsert flere plater som har vunnet Spellemann. Ansnes er en mye brukt gjesteforeleser for høyskoler og universitet og han gjør i løpet av året mange foredrag også for nærings-livet. For tiden er han bosatt i Liverpool hvor han leder arbeidet med å starte opp Hotel Tia som er et hotell- og barprosjekt, basert noen få meter fra Anfield, Liverpool FC sin stadion.

STEIN VANEBO
Stein Vanebo har vært i musikkbransjen siden et hurtig avsluttet psykologistudie i ungdommen. Han drev med nærradio og platebutikk på 80-tallet, og er en av tre grunnleggere av Norske Gram, største norske plateselskap på 90 tallet. Stein driver egen label (Aiko Music), som nå blir en del av Dora 3. Han er også medeier og partner i Trondheim Concerts, og styremedlem i Trondheim Calling. Stein har også jobbet med MGP jr siden starten for 14 år siden, med ansvar for innspilling, turne og fast jurymedlem/del av NRK teamet.

BØRRE JOHNSEN - Daglig leder
Børre kommer til Dora 3, fra stillingen som Commercial Director i Universal Music Group Norge, verdens største plateselskap. Han står bak suksessrike salgskampanjer de siste årene med artister som bl.a. Odd Nordstoga, Sissel Kyrkjebø, Bjørn Eidsvåg, Vamp, Bernhoft og Ingebjørg Bratland, samt internasjonale artister som bl.a. Justin Bieber, Rihanna, Eminem, Mark Knopfler, Abba og Shania Twain, som har gjort det spesielt bra i Norge. Nettverket er stort i underholdningsbransjen etter 22 år i UMG. Salgserfaring hentet han under tøffe tider i dagligvarebransjen på 80 og 90-tallet, som selger hos Stabburet.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.