Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

OM OSS

Dora 3 er en formidler av kunst, litteratur, musikk og opplevelser. Vi formidler og distribuerer dette på den mest profesjonelle måte med kvalitet i sentrum hele veien.

Dora 3 jobber helhetlig med kunst og kulturfeltet. Vi leverer unike og uforglemmelige kunst og kulturopplevelser til glede for publikum.

Vi forener kvalitet og kommersialitet på en slik måte at vi kan være med å bygge opp og utvikle artister og kunstnere på mange plan. Å være kunstner i dag handler om mye mer enn det kunstneriske. Det handler om å få veiledning til salg av produkt, uttrykk, økonomi og karrierebygging. Samtidig ønsker vi også å gi publikum opplevelser og inntrykk i form av eventer, konserter, forestillinger og foredrag. Dette kan være både i større og mindre format, mer eller mindre kommersielt rettet, men med kvalitet i sentrum i alle ledd av gjennomføringen.

JOSTEIN ANSNES
Jostein Ansnes har sin utdanning fra NTNU med hovedfag i musikk, og har de siste 20 årene spilt med en rekke artister som f eks. Jarle Bernhoft, Kristin Asbjørnsen, Henning Sommerro og Kari Rueslåtten. Han er videre daglig leder i Øra Studio i Trondheim, som er et av Norges største lydstudio, der han har produsert flere plater som har vunnet Spellemann. Ansnes er en mye brukt gjesteforeleser for høyskoler og universitet og han gjør i løpet av året mange foredrag også for nærings-livet. For tiden er han bosatt i Liverpool hvor han leder arbeidet med å starte opp Hotel Tia som er et hotell- og barprosjekt, basert noen få meter fra Anfield, Liverpool FC sin stadion.

STEIN VANEBO
Stein Vanebo har vært i musikkbransjen siden et hurtig avsluttet psykologistudie i ungdommen. Han drev med nærradio og platebutikk på 80-tallet, og er en av tre grunnleggere av Norske Gram, største norske plateselskap på 90 tallet. Stein driver egen label (Aiko Music), som nå blir en del av Dora 3. Han er også medeier og partner i Trondheim Concerts, og styremedlem i Trondheim Calling. Stein har også jobbet med MGP jr siden starten for 14 år siden, med ansvar for innspilling, turne og fast jurymedlem/del av NRK teamet.

BØRRE JOHNSEN - Daglig leder
Børre kommer til Dora 3, fra stillingen som Commercial Director i Universal Music Group Norge, verdens største plateselskap. Han står bak suksessrike salgskampanjer de siste årene med artister som bl.a. Odd Nordstoga, Sissel Kyrkjebø, Bjørn Eidsvåg, Vamp, Bernhoft og Ingebjørg Bratland, samt internasjonale artister som bl.a. Justin Bieber, Rihanna, Eminem, Mark Knopfler, Abba og Shania Twain, som har gjort det spesielt bra i Norge. Nettverket er stort i underholdningsbransjen etter 22 år i UMG. Salgserfaring hentet han under tøffe tider i dagligvarebransjen på 80 og 90-tallet, som selger hos Stabburet.