Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

OM OSS

Dora 3 er en formidler av kunst, litteratur, musikk og opplevelser. Vi formidler og distribuerer dette på den mest profesjonelle måte med kvalitet i sentrum hele veien.

Dora 3 jobber helhetlig med kunst og kulturfeltet. Vi leverer unike og uforglemmelige kunst og kulturopplevelser til glede for publikum.

Vi forener kvalitet og kommersialitet på en slik måte at vi kan være med å bygge opp og utvikle artister og kunstnere på mange plan. Å være kunstner i dag handler om mye mer enn det kunstneriske. Det handler om å få veiledning til salg av produkt, uttrykk, økonomi og karrierebygging. Samtidig ønsker vi også å gi publikum opplevelser og inntrykk i form av eventer, konserter, forestillinger og foredrag. Dette kan være både i større og mindre format, mer eller mindre kommersielt rettet, men med kvalitet i sentrum i alle ledd av gjennomføringen.

RUNAR JOHNSEN
Runar Johnsen kommer med 2 års erfaring fra salgsavdelingen hos Universal Music Group i Norge. Han har jobbet tett med artister som Lars Winnerbäck, Odd Nordstoga, Ingebjørg Bratland, Ghost, Metallica, The Rolling Stones,  og han hadde mye å si for den nylige veksten av vinyldistribusjon i Norge. Runar har også god erfaring med digitale medier og digital kunst. Han jobber mye med grafisk design, videoproduksjon og lydproduksjon, og han har høy erfaring med profesjonelle digitale verktøy som Adobe Photoshop og Sony Vegas Pro. Studert musikkteknologi hos NTNU, medier og kommunikasjon fra videregående og med en høy kompetanse og forståelse for den digitale verden er Runar en flott tilvekst til Dora 3.

TOR SCHJØLBERG
Tor Schjølberg jobber som konsulent på Dora 3 AS. Han har også sitt eget firma som driver utstrakt booking i Trondheim. Han har drevet med booking og restaurantvirksomhet siden slutten av 80-tallet. Først på Cafe 3B i 15 år, der han var eier og driver, Så 14 år som eier, bartender og arrangør på Credo. Har også jobbet med regnskap i 4 år på Ila Bokholderi, før turen gikk til Festningen som arrangørsjef for Restaurant kommandanten. Begynte i Dora 3 AS ved åpning januar 2017. Er i tillegg arrangement-ansvarlig, og åndelig leder på Bar Moskus, der det arrangeres 50-60 konserter og arrangementer årlig. Arrangerer også 10-talls konserter årlig i samarbeid med Byscenen, Dokkhuset, Verkstedhallen og Tyven. Har også oppdrag som produsent, arr.ansvarlig og backstageansvarlig.

BØRRE JOHNSEN - Daglig leder
Børre kommer til Dora 3, fra stillingen som Commercial Director i Universal Music Group Norge, verdens største plateselskap. Han står bak suksessrike salgskampanjer de siste årene med artister som bl.a. Odd Nordstoga, Sissel Kyrkjebø, Bjørn Eidsvåg, Vamp, Bernhoft og Ingebjørg Bratland, samt internasjonale artister som bl.a. Justin Bieber, Rihanna, Eminem, Mark Knopfler, Abba og Shania Twain, som har gjort det spesielt bra i Norge. Nettverket er stort i underholdningsbransjen etter 22 år i UMG. Salgserfaring hentet han under tøffe tider i dagligvarebransjen på 80 og 90-tallet, som selger hos Stabburet.