Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

Arman Vestad

Han leverte våpen til Orderud-drapene, var yrkeskriminell og tok overdose sju dager på rad. Hvordan var det mulig for Arman å få livet på rett kjøl  - og bli prosjektleder og høyt skattet fagmann i NAV?

Med Arman på scenen får tilhørerne en opplevelse som både begeistrer og setter spor. Med en god miks av humor og alvor lar Arman deg ta del i sine dyrekjøpte erfaringer og refleksjoner om hva som førte hans liv helt galt avsted, og ikke minst: hvordan noen modige mennesker ga han nøklene til en snuoperasjon få trodde var mulig.

Arman er en formidler av rang med en historie helt utenom det vanlige og som også griper inn i en av norgeshistoriens mest omtalte kriminalsaker. Når han trollbinder sitt publikum er det kanskje like mye fordi han ved å kle seg naken viser oss fenomener vi alle kan kjenne oss igjen i og som hver dag hindrer enkeltmennesker og virksomheter i å oppfylle sine mål og drømmer. Arman beskriver 6 ulike hindre og viser hvordan det å fjerne disse også kan være nøkkelen for at nettopp du skal lykkes.

Foredrag (45-60 min)

  • Tøff som naken: Forteller historien med vekt på samspillet mellom mennesker
  • Penga eller livet: Forteller historien med vekt på pengenes rolle

Sceneprat i duo - Nøkkelen til å lykkes er å fjerne det som hindrer oss (+ 45 -60 min)

Arman tar etter foredraget med seg sin partner Stein Ræstad på scenen og lar seg intervjue. Stein er en samfunnsengasjert person med mange års erfaring som næringslivsleder, redaktør og grunder. Han setter Armans 6 hindre i sammenheng  med målgruppenes utfordringer, som for eksempel hvordan de hindrer virksomheter i å lykkes med sine mål.

Workshop (omfang etter avtale)

Hva hindrer oss i å lykkes, hvordan overvinne det? Tilrettelagt for ulike gruppestørrelser basert på Armans 6 hindre.

Kontakt for booking