Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

Ivar Nergaard

Ivar er som en Fjellmandelpotet. Han er sjelden og kan brukes til alt!

Han har vært programleder for Skjult kamera, Spilt hovedrollen i sit.com satsing på TV 2, vært imitator i TV2 ”spitting image” versjon hos Dan Børge, hatt eget humorshow med Adamseplene for NRK1 , han har jobba med humor i P3 i tre år,og levert humor for Norgesglasset, vært imitator og skuespiller i P2 s flaggskip Hallo i Uken. Ivar har kåsert for Balsam i P1 og Byavisa i Trondheim. Ivar har jobbet for Trøndelag Teater, Riksteatret og Oslo Nye.

I tillegg er han benåda med en fantastisk rungende basstemme som du garantert har hørt enten på lydbok , i dokumentarer, tv-serier eller reklamer. Sist Lydbokforlagets lyttere skulle kåre Norges beste lydbokstemme, ble Ivar vinneren i alle kategorier ( dvs. begge to...)

Hva kan dere bruke Ivar til ?

Det meste!

Han har 30 års erfaring som toastmaster og konferansier. Har blandt annet vært konferansier på Addressavisens nyttårskonsert i Olavshallen, og for Cutty Sark. Han har vært toastmaster for svært mange av de største bedriftene i Trondheimsregionen, og gjort jobber for de fleste av de store konferansehotellene i byen. Han har holdt hysteriske festtaler i Samfundet ved store anledninger som 17.mai og UKA, eller bedrevet skjult teater som provoserende taletrengt nyansatt i diverse bedrifter.

I høst skal han blant annet lede Næringskonferansen på Oppdal i november.

Med Ivar får du en stilsikker , treffsikker , godt forberedt , og rotekte artig toastmaster/programleder/konferansier/møteleder. Med sin lange erfaring fra Improteater, evner han å ta alt av behov som måtte dukke opp på strak arm. Han har et bredt spekter å spille på. Met tretti års erfaring vet han hva som funker og hva som slår an i ulike settinger. Han er en glimrende formidler, kunnskapsrik, morsom og musikalsk. Bruker du Ivar som toastmaster får du full pakke. En trygg los, en forsanger , et vell av små historier bakt inn i introduksjoner, og en vanvittig takk-for-maten-tale. I EN OG SAMME PERSON.

 

Kontakt for booking