Dora 3 er en formidler og kompetanseportal for kunstnere innen musikk, litteratur og visuell kunst.

Ragnhild Lund Ansnes

Ragnhild Lund Ansnes er en etterspurt foredragsholder og en dyktig, erfaren og engasjert konferansier. 

Ragnhild er først og fremst en begavet historieforteller som evner å berøre og inspirere gjennom fortellinger om allmenne utfordringer og viser det store bildet gjennom det lille. Hun har en egen evne til å få mennesker til å åpne seg - uavhengig  om det er et intervju under fire øyne, foran kamera, på direkten på radio med en million lyttere eller på en konferanse-scene med tusen mennesker i salen.

Ragnhild har gått veien fra å hate fotball til å bli verdens første kvinne som har skrevet offisielle klubbøker i Premier League, den konservative engelske toppfotballen. Hun er også den eneste kvinnen i hele verden som har kommet helt innpå Liverpool-miljøet, og fått intervjuet så mange Liverpool-kapteiner.

Hun holder engasjerte og levende foredrag om sin ferd inn i fotballen, om fordommer, empati, kampen mot likegyldighet og mobbing og vinkler disse inn mot fotballens kraft og utfordringene vi har som mennesker. Hun holder også næringslivsforedrag om sin gründer-historie, hun holder foredrag om empatisk, verdibasert ledelse og lagbygging, eller foredrag om verdien og utfordringene ved å være fra utsida og annerledes, hun holder også foredrag om verdien av lidenskap og nysgjerrighet som to viktige verktøy i jobben for å lykkes. 

Med andre ord: Ragnhild Lund Ansnes holder aldri to like foredrag. Hun tilpasser dem til sitt publikum, da hun ikke tror på å gå på repeat som foredragsholder.

Ragnhild holder også presentasjonsteknikk-kurs samt framsnakk-workshops som kulturforsterkende virkemiddel i bedrifter og organisasjoner. 

For øyeblikket gjennomfører hun også et omfattende historiefortellingsprosjekt for TrønderEnergi, der hun har dybdeintervjuet et bredt spekter av de ansatte og skriver portretter og historier til både intern og ekstern bruk som viser identiteten og verdiene til strømleverandøren og som skal styrke fellesskapet og øke kundelojaliteten. Ragnhild tar gjerne på seg flere slike historiefortellingsprosjekt for bedrifter i fremtiden.

Og sist men ikke minst ønsker hun, sammen med ektemann, gitarist, musikkprodusent og lektor i musikk, Jostein Ansnes, bedrifter velkommen til bedriftsturer, blåturer, lederseminarer og nettverksturer til deres favorittby Liverpool som er pakka inn i musikk, fotball, shopping og matopplevelser - der de tar dere med til sitt eget nabolag i fotsporene til The Beatles og bak kullissene til en av verdens mest populære fotballklubber: Liverpool FC og mye mer!

"NAV Sør-Trøndelag arrangerte fagdag med mer enn 600 deltagere i september 2014. Konferansier for NAV-dagen var Ragnhild Lund Ansnes og hun gav av seg selv og engasjerte forsamlingen med sin usedvanlig gode formidlingsevne og sjarm. NAV var et relativt ukjent område for Ragnhild, men hun satte seg inn i området og gjorde et grundig forarbeid slik at hun kunne introdusere og stille interessante og gode oppfølgingsspørsmål til innlederne. Det er krevende å holde oppmerksomheten og energien i en forsamling på mer enn 600 mennesker, men der gjorde Ragnhild en strålende jobb. Som tilbakemeldingene etter dagen sier: "Vil (...) trekke fram konferansieren, hun var bemerkelsesverdig dyktig og holdt oss engasjert gjennom hele dagen:) " "Knall konferansier."

Elin Børset Eidissen, NAV Sør-Trøndelag.

Nettside Kontakt for booking